De omgeving: Westkapelle en Walcheren

Ontdek de prachtige omgeving van 't Hoekje

De camping ligt zo’n 200 meter van het Zeeuwse strand. Op de stranden van Westkapelle wappert ‘De Blauwe Vlag’. Op twee kilometer afstand van Camping 't Hoekje ligt Westkapelle. Deze kleine, aangename badplaats is gelegen aan de monding van de Westerschelde en het begin van de Noordzee. De Zeeuwse camping is omgeven door tal van fiets- en wandelpaden. Op korte afstand zijn tennisbanen, een subtropisch zwemparadijs, de mogelijkheid om te vissen (in de zee of in de kreken) en volop andere recreatiemogelijkheden. Camping 't Hoekje heet u van harte welkom.

Schone en veilige stranden

De camping ligt zo’n 200 meter van het mooie Walcherse strand. Op de stranden van Westkapelle wappert ‘De Blauwe Vlag’.

Schoon zeewater en goed bereikbare stranden, zijn enkele vereisten voor het verkrijgen van deze blauwe vlag. Ook zijn er openbare douches en toiletten aanwezig. De badmannen en de reddingsbrigade waken over het wel en wee van de gast. Mocht er toch iets misgaan dan is er altijd een EHBO-post binnen handbereik. Op sommige plaatsen worden parasols, windschermen en ligbedden verhuurd. En voor een verkoelend drankje kunt u natuurlijk terecht op één van de gezellige strandpaviljoens.

Westkapelle en haar prachtige omgeving

Zoveel mensen zoveel wensen, maar de omgeving van de camping heeft veel te bieden. De Walcherse dorpjes kennen bijvoorbeeld veel leuke attracties. Ook de knusse winkelstad Middelbug, het oude stadje Veere, de Vlissingse boulevard of de indrukwekkende Oosterscheldekering zijn een bezoekje waard. En vanuit Zeeland staat u zo in het monumentale Brugge of Antwerpen.

De camping is omgeven door tal van fiets- en wandelpaden door de mooie omgeving van Zeeland. Op korte afstand van de camping zijn tennisbanen, een subtropisch zwemparadijs, de mogelijkheid om te vissen (in de zee of in de kreken) en volop andere recreatiemogelijkheden.

Het mooie Walcheren

Een vakantie op Walcheren is een goede keus. Want dit voormalige Zeeuwse eilandje aan de Westerschelde en de Noordzee heeft veel te bieden.

Hoge duinenrijen, kilometerslange zandstranden, pittoreske dorpjes, uitgestrekte akkers, maar ook de gezelligheid van de winkelstadjes en de toeristenmarkten. En niet te vergeten de goede eetcafé’s en restaurants waar u heerlijk kunt genieten van echt verse vis en Zeeuwse mosselen.

Een fantastisch Zeeuws eiland, dat Walcheren.

Bekijk de virtuele tour