Camping 't Hoekje in Westkapelle

Een camping op het prachtige Walcheren

Coronavirus update 28 maart

Beste gasten,

Het was te verwachten ook de campings moeten sluiten vanaf a.s. maandag tot vooralsnog 6 april met evt. verlenging tot 10 mei. Wat hadden we jullie graag weer ontvangen helemaal opgeladen en klaar voor het nieuwe seizoen, maar gezondheid gaat voor. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en bij vragen staan we graag voor jullie klaar maar dan graag per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bedankt voor jullie begrip en we hopen jullie allemaal weer snel gezond te kunnen ontvangen. Pas goed op elkaar!!
https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus

 

 

Lekker luieren in de zon, urenlange strandwandelingen maken, vissen, zwemmen, windsurfen en écht frisse lucht. Een camping zó dicht gelegen bij de duinen en het Zeeuwse strand, dat moet wel genieten zijn. Op de goed onderhouden terreinen van Camping 't Hoekje kunt u comfortabel kamperen. Een gedeelte van het terrein op de camping wordt bezet door stacaravans. Tevens zijn er enkele zomerhuisjes en chalets te huur.

Ontdek de camping

Citaten

Lees wat bezoekers te vertellen hebben

De omgeving van Camping 't Hoekje

Op loopafstand van de Zeeuwse duinen en het strand

Zoveel mensen zoveel wensen, maar de omgeving van de camping heeft veel te bieden. De Walcherse dorpjes kennen bijvoorbeeld veel leuke attracties. Ook de knusse winkelstad Middelbug, het oude stadje Veere, de Vlissingse boulevard of de indrukwekkende Oosterscheldekering zijn zeker een bezoekje waard. En vanuit Zeeland staat u zo in het monumentale Brugge of Antwerpen.

Ontdek de omgeving